Algemeen

De voor- en nadelen van zonne-energie opslagunits

Opslagruimte huren Dinteloord

Wat is het? Als je de naam self storage unit raadt, heb je gelijk. De gemiddelde self storage unit heeft twee of meer verdiepingen, maar dat is niet verplicht aangezien sommige mensen het met slechts één verdieping afkunnen. Op dit moment kan het huren van een unit in India leiden tot een inkomen van maximaal Rs 7.000 per maand. Kijk maar eens hieronder;

Let op: de ruimte wordt niet gekocht door de verkoper, maar is opgenomen in het bruto huurbedrag. Op de twee foto’s hieronder is dit een van de eenheden die te huur staan in het B-Block. Wanneer de eenheden op de markt zijn, wordt meestal de vierkante meter gegeven. De plattegrond op de tweede foto is mijn self storage unit in Mumbai. Merk op dat beide units twee verdiepingen hebben en dat de plattegrond geen muren heeft, terwijl mijn unit een muur tussen de twee verdiepingen heeft.

Laten we de basisprincipes van de vorm van wederzijdse opslagunits eens doornemen (zie hieronder). Uit de kosten van beide units die ik huur blijkt dat in de meeste gevallen de maximale huurkosten ver onder de bruto huurprijs liggen, die via Tillicum Rs 7.000 bedraagt. Dit komt omdat eigenaren een vast bedrag betalen voor elke opslagunit. Vaak hoeven zij slechts een eigenaarsvergoeding van Rs 700 te betalen, plus een commissie van ongeveer 10% voor de dealer. Dat is de maximale vaste vergoeding. Eigenaars huren nog altijd voor minder dan de vaste vergoeding. Een 32 bovengrondse eenheid in Tillicum huurde vroeger voor 245 Rs, maar nu komt het nog minder binnen !!! Mijn Tillicum eenheid heeft er vier die allemaal dubbel zijn. Dat betekent dat de maximale huurprijs minder dan 800 Rs is in Tillicum. Dat komt omdat sommige units slechts 16 verdiepingen hebben en andere 24 en in het eerste geval fungeert de onderste verdieping meestal als garage. Deze minder gebruikte eenheden moeten in grote aantallen worden verhuurd, zodat de dealer een bovengemiddeld huurbedrag moet betalen. In de nabije toekomst zullen sommige eenheden variëren in de orde van Rs 2,500 tot 3,000 + RM, zodat de werkelijke huurprijs veel hoger zal zijn. Hoe meer u huurt, hoe hoger het commissietarief, dat uiteindelijk wordt gecompenseerd door de ruimte gratis te verhuren. Om de ruimte in uw self storage unit te veranderen, moet u een brief naar de verkoper sturen waarin u zegt dat u de opslagruimte wilt veranderen. Vervolgens moet u een nieuwe betaling doen totdat uw verandering is voltooid en terug kan komen. Nadat u de wijziging hebt aangebracht, moet u een nieuwe eenheid kopen. Afhankelijk van naar welke dealer u gaat, kan het moeilijk zijn om de opslagruimte te veranderen. Normaal gesproken moet je een betaling samen met het geld om de verandering te maken, maar er waren te veel problemen tijdens het veranderen van mijn ruimte dat ik teruggekeerd naar gewoon het geld / betaling bedrag voor verandering. Maakt niet uit, gebruik gewoon het contante bedrag want dan krijgt de dealer ze opgelost.

Een van de unieke kenmerken van self storage units in India is dat de opslagruimte zelf beroemd is. Het is de laatste weken veel in het nieuws geweest en dat komt omdat er veel meer in upmarket gebieden is dan wat gebruikelijk is. Aangezien mijn unit eigendom is van Tillicum, besloot ik eens te kijken naar de foto’s die de self storage geeft. Merk op dat op de foto hieronder, de opslagruimte er precies zo uitziet als hoe je je een zeer chique opslagruimte zou voorstellen.

Stel je voor! De hoge plafonds, grote ramen die in de opslagruimte kijken en natuurlijk de vele verlichtingsarmaturen die werken als volle lampen. Sommige van de prijzen en de leeftijd van de self storage units hebben nog niet alle foto’s, maar hier is een foto van mijn Tillicum eenheid voordat ik het veranderde voor de betere.

Nu een aantal dingen om in gedachten te houden over deze foto…1. Er is veel mist in de buurt; de zon scheen en de luchttemperatuur was een stuk koeler dan nu. Ik was bezorgd dat de mist laag in het midden in de middelste plank zou opduiken en dat ik mijn hele raam aan de mist zou verliezen. 2. Omdat ik op dat moment maar 4 opslagunits had, kon ik niet alleen de ruimte uitgraven, waardoor de 3e verdieping werd opgeslokt, waardoor 2 van mijn units werden opgeslokt en, zoals u kunt zien, is de derde opslagunit ook ingesloten in het hoge plafond op de hoek.

Tot slot de voor- en nadelen van onderlinge opslagruimtes: Voors & tegens Enkele van de basisproblemen met onderlinge opslagunits zijn: Het vaste tarief van Tillicum is te laag voor mensen die niet in de buurt van de unit en de dealer wonen. Als uw huis vrij ver weg is van Sanrankh, dan rekent Tillicum als boven kosten.

Plattegrond (Foto: Tillicum) Veel mensen realiseren zich niet dat de units eigenlijk drie compleet gescheiden ruimtes zijn, dus het vervangen van een unit is op zich verre van eenvoudig. Het kan ook extra kosten om een nieuwe 3e deur te installeren.

Lees meer:
Goedkope opslag Dinteloord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.