Algemeen

Hoe kies je een tatoeage?

Tattoo shop Arnhem

Gewoonlijk zijn tattoo shops helemaal alleen. Een naald vinden in de tattoo-zee van andere tattoo shops kan een hele uitdaging zijn. Dus wat is de procedure om een creatief en origineel ontwerp op je huid te krijgen?

Er zijn verschillende soorten tatoeages. Afhankelijk van waar u de tatoeage laat zetten, en wie het werk bij u zal doen, zijn er verschillende soorten ontwerpen. Er zijn stick, aro, gellery, inary en vertical. Voor elk van die verschillende ontwerpkeuzes, is er een set van regels te volgen.

De meest gecompliceerde procedure om een stokontwerp in het midden van de huid te krijgen is tatoeëren met pigment. Gewoonlijk hoeft men alleen maar een naald in de huid te steken, en het ontwerp in de lucht te tekenen met een scherpe stift. Het is de meest artistieke vorm van tatoeëren en de moeilijkste om te krijgen. Meestal kunnen alleen professionals dit delicate ontwerp op het gezicht of andere kleine gebieden op het lichaam krijgen.

Een andere optie is het gebruik van een roterende pen om een ingewikkeld ontwerp te krijgen. In plaats van een mesje of een pincet als instrumenten te gebruiken, gebruikt het een kantelapparaat om het ontwerp in de lucht te krijgen. De grootte van de inkt hangt af van de grootte van het doel, of het nu is om een grootte van een nagel te evenaren, of om een hart te tekenen.

Het is de meest betrouwbare en langdurigste keuze bij het kiezen van een permanente make-up. Het is immers zeer onmogelijk om fouten te maken met een permanente make up. U kunt bijna niemand vinden die niet op een pijnlijke manier door een tatoeage is getroffen. Maar voordat u voor een permanente ingreep gaat, moet u wel de bijna negenhonderd andere mogelijkheden overwegen die er nu zijn. En als je niet bereid bent om deze procedure te ondergaan, dan moet je helemaal geen artistiek talent hebben! Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat er altijd een risico aan verbonden is, ook al is het maar een klein risico. Daarom is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het onderwerp permanente make-up.

Aangezien u veel tijd en geld kwijt bent aan permanente make-up, moet u op zijn minst over wat geld beschikken om dit te betalen. Aangezien het vrijwel onmogelijk is om terug te gaan en de perfecte kleur te krijgen na een tatoeage, zou een gediplomeerd cosmetisch artiest uw toepassing behandelen. Omdat visagisten goed opgeleid zijn, weten ze precies hoe ze de kleuren van je make-up moeten afstemmen op je huidskleur, en ook welke producten ze moeten gebruiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.