Algemeen

Hoe uw privacy te beschermen in een huis

Evenementbeveiliging

De compound in mijn kamer had niet bepaald een beveiligingsorganisatie. Natuurlijk, in een organisatie met een sterke beveiliging binnen het pand, zoals een particulier beveiligingsbedrijf, kunnen degenen die niet in het bezit zijn van uw sleutels (sleutels van uw flat) niet komen en uw bezittingen meenemen. Maar in het geval dat iemand niet in het bezit is van uw sleutels van uw woning, moet hij een inval in uw woning kunnen doen. In het geval van een beveiligingsbedrijf zijn dat degenen die uw belangen behartigen, zoals het beschermen van de mensen die uw woning bewonen tegen overvallen.

Het probleem is dat een aantal van mijn buren een beveiligingsbedrijf hebben – mijn directe buren hadden een anonieme bewaker of twee rond hun deuren en ramen. Het afluisterperimeter is dus verre van veilig, net zo min als het veiligheidshek bij mijn huis dat is. Veel van wat men met “veiligheid” associeert, is gewoon het beschermen van de eigen belangen en eigendommen tegen vernieling door vandalen of agressie van het publiek. In feite is de enige manier die ik ken om de veiligheid van mijn huis te verzekeren, de installatie van CCTV. Mijn huis is niet langer veilig.

Maar, zoals de uitdrukking goed aangeeft, ligt het probleem niet strikt bij de afluisterperimeter. Er zijn een aantal dingen die ik kan doen om mijn privacy op een ander niveau te beoefenen. Hier zijn een aantal dingen die ik kan doen om mijn privacy op een ander niveau te waarborgen – tenminste totdat ik het geld heb om een bewakingscamera te kopen.

1. MINDER GEBRUIK VAN PERSOONLIJK GEPLAATSTE FYSIEKE MEMORABILIE :

Indien u in een stad in Noord-Amerika woont waar de zogenaamde roodlichtcamera’s op grote schaal worden gebruikt, dan weet u misschien niet eens van hun bestaan af. Naast gewone camera’s zijn er roodlichtcamera’s, stationaire roodlichtcamera’s, gemonteerde camera’s die geen lichtbundels uitzenden, de videocamera’s die niet vanuit uw vooraanzicht op u kunnen worden gericht, de videosignaalontvangstapparaten, die visuele informatie naar een uitgegeven mobiele telefoon of Smartphone zenden. Dit is niet de plaats om te praten over alle veiligheidsmaatregelen die op uw locatie en in uw omgeving worden toegepast, maar laten we ons concentreren op de roodlichtcamera’s. Deze zijn in principe hetzelfde als CCTV-camera’s die bestaan uit

Binoculaire camera’s die voor je liggen. Heel anders dan de normale manier waarop camera’s normaal werken (alle andere lichten uitzetten of aanzetten). Deze camera’s werken zonder enige elektrische stroom, net zoals CCTV-camera’s die op een openbare plaats zijn geïnstalleerd. Een nog groter verschil tussen roodlichtcamera’s en CCTV-camera’s is dat u met roodlichtcamera’s geen foto’s kunt maken. Je kunt een effectieve roodlichtcamera gemakkelijk verslaan (als het een stilstaande camera is), maar ze zijn zo klein dat het aantal gemakkelijk kan worden gecompromitteerd. Mijn roodlichtcamera is in staat om een enorme hoeveelheid foto’s te maken. Ik kon vrij gemakkelijk een hele reeks van mijn gemeenschappelijke kamer, familiekamer en privékamers fotograferen.

Niet onderhevig aan dezelfde zwakte.

Ik kon zelfs de kamer van mijn stiefdochter fotograferen vanuit de juiste positie. Misschien is mijn beveiligings- en bewakingscamera gehackt… Kan iemand mijn camera gehackt hebben? Ik hoop het niet, ik neem veel foto’s. (En nee, de camera hackt mij niet, als dat het geval was zou het een veel opvallender gebeurtenis zijn geweest).

Camera’s voor rood licht werken automatisch gedurende een bepaalde tijd nadat de trekker is ingedrukt. Dat betekent dat als het rode licht in de camera een persoon herkent die over de omheining loopt, de camera pas uitschakelt als de persoon voorbij de omheining is. Dit betekent dat je nog steeds de persoon kunt fotograferen die de overtreding begaat. Dat is best handig. Ik weet niet zeker of een, “verlaten” roodlicht camera in staat is om een ander soort foto te houden (misschien laat ik mezelf een paar kopieën van de mensen zien voor stalking doeleinden) direct voordat het handmatig uitschakelt. ALS deze camera was…

LET OP: Zonder een goed functionerende vrouw-man seksswitch, is het ZEER waarschijnlijk dat een persoon penis kan worden gefotografeerd en het kan worden doorgegeven aan talloze andere leden van de samenleving in een kwestie van uren. Gelukkig is in Missouri een knipperend rood licht geen eerste amendement recht, nogal triest dat het krijgen van een niet-functioneel rood licht zoals een rood licht camera geen grondwettelijk beschermd recht is. Maar hé, je persoonlijke compromitterende foto’s zijn tenminste beschermd door je privacy!

Hacken van uw beveiligingscamera Dit artikel is een van de nachtmerrieachtige datalekken die ik me nog kan herinneren, Ik kwam voor het eerst in aanraking met de camera’s, toen ik een film aan het opnemen was zonder mijn normale beveiligingscamera. Ik was nogal teleurgesteld toen ik ontdekte dat mijn roodlichtcamera eigenlijk een signaalapparaat voor near-field communication (NFC) was, dat ik met geen mogelijkheid kon uitschakelen. Wie had dat kunnen weten?! Er was geen gevaar voor mijn leven, dus liet ik de bewaker de camera weghalen, maar de volgende dag ging het alarm af.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.