Algemeen

Hoe verstuurt u uw donaties

Doneren goed doel

Dit heeft nog een voordeel: als je besluit om hetzelfde bedrag nog een keer te doneren, dan reserveert CliniClowns elke keer dat je doneert je betaling totdat je besluit om terug te betalen. Dit betekent dat in geval van een probleem of als je besluit opnieuw te doneren, je het proces maar één keer hoeft te doorlopen. CliniClowns laat je zelf kiezen hoeveel geld je doneert, aan welke goede doelen je doneert, de transactiekosten en de bevestigingen. U kunt uw voorkeuren aanpassen met betrekking tot de manier waarop u betalingen doet.

Waar kunt u uw donatie naartoe sturen?

CliniClowns discrimineert niet op ras, geslacht, leeftijd, sociale status … enz.

Elke entiteit is welkom, zolang zij zich houdt aan alle regels en voorwaarden op onze website met betrekking tot het geven van geld voor de evenementen. De algemene principes van ons geversbeleid zijn universeel van toepassing. Wij nemen alleen gelddonaties aan als de ontvanger op de hoogte is van deze algemene principes, waardoor het gemakkelijker en eenvoudiger wordt om de donatie te accepteren.

Stuur uw donatie met de gegevens die u op onze website heeft gekozen (doneer zonder lid of agent van CliniClowns te zijn) Gebruik de 2D barcode of QR Code om uw geld te versturen. U kunt de 2D barcode of QR Code’s hier vinden: Een barcode of QR code ontwerp bevat een unieke identificatie code zodat de afzender kan worden geïdentificeerd. Deze kan op een fysiek formulier worden afgedrukt of op aanvraag worden geprint.

Uw donatie zal maximaal 5 bevestigingen hebben. Een extra bedrag zal worden afgeschreven van uw betaalgegevens tot de voorafgaande datum en de volgende datum.

Houdt u er rekening mee dat uw financiering niet door CliniClowns zal worden opgenomen op die specifieke datum. Op dat moment is het standaard systeem om geld van uw rekening af te schrijven. U kunt dit wijzigen, of uw voorkeuren ten aanzien van de hoogte van het bedrag dat van uw rekening wordt afgeschreven wijzigen door contact op te nemen met CliniClowns. Om de vergoedingen en kosten te zien die u als lid in rekening worden gebracht, klikt u hier om ons aanbod te bekijken. Elke transactie staat los van elkaar, maar de kosten worden bepaald aan de hand van het bedrag dat u overmaakt. CliniClowns zal proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar het is aan jou om akkoord te gaan met het betalen van de kosten.

Hoe te betalen voor uw donatie als u een donatieknop heeft

Als u met uw betaalrekening wilt betalen, is het makkelijker om de PayPal-betaalmethode te gebruiken.

Als u met uw VISA-, Mastercard-, American Express- of Discover-creditcard wilt betalen, kunt u deze afhalen bij de kassa aan de deur.

Als u met een overschrijving of Western Union-overschrijving wilt betalen, moet u al deze bedragen proberen, niet alleen de bedragen die in rekening worden gebracht. Een overschrijving of Western Union-overschrijving die op uw MMF in rekening wordt gebracht, werkt ongeveer zoals bij PayPal en u kunt het geld opnieuw storten om uw rekening te crediteren of u kunt met uw kaart betalen aan de kassa. Als u met een cheque wilt betalen, moet u aan de deur contant of met een creditcard betalen. Als u bij de incheckbalie aankomt, neem dan zowel uw betaalpas als het geld van uw bank- of creditcard mee. Tip: u kunt een donatie doen met uw bankpas! Er wordt dan wel 1% extra transactiekosten in rekening gebracht bovenop de normale prijs. Wij gebruiken de ORBISBANK NC fijl bank check c Save to wishone your donation using the credit card payment system Als u wilt betalen met uw debetkaart(en) of PayPal account, moet u naar het betalingssysteem gaan en een “Funding Source” aanmaken. Daarnaast wordt elke keer dat je een fooi geeft aan huidige of vorige CliniClowns teamleden, of je dat nu bent of niet, aan het eind van de avond, wanneer je iemand elke keer $1 fooi geeft, de vergoeding in rekening gebracht die CliniClowns in rekening brengt.

Als u hulp nodig heeft bij het betalen van uw factuur

Als u hulp nodig heeft bij deze betaalmethodes, moet u uw speler(s) vermelden in plaats van uw gekozen spelers van CliniClowns. Uw factuur zal naar het email adres van “Bylaw” voor uw server(s) gestuurd moeten worden. Dat betekent dus dat u alleen een naam hoeft op te geven die u in aanmerking heeft genomen voor deze server(s). U zult een bewijs van betaling krijgen. Het bedrag van $500.00 USD dat u in rekening wordt gebracht zal exact zijn, hoewel onze servers niet site breed zijn b.v. de gebruikers avatars kunnen anders zijn.

U dient uw bankgegevens (bankrekeningnummer, banknaam, rekeningtype) te bevestigen via ons beveiligde betalingssysteem. CliniClowns komt niet achter de gegevens van de door u gekozen bankrekening op de factuur als u kiest voor de standaard register betaalmethode. Als uw betalingen op tijd binnen zijn, wordt u betaald vanaf onze rekening in hun valuta.

Lees meer:
Sociaal ondernemen
Goede doelen stichting

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *