Entertainment

kunstgalerijen

Kunst wordt uitermate erkend als een van de belangrijkere manieren om met elkaar en met de wereld te communiceren. Dit is een van de redenen waarom kunst zo’n belangrijke rol speelt in ons leven. Kunst is onnodig mysterieus in het openbaar, maar niet meer dan in het privé-leven. Mijn persoonlijke mening is dat mensen beter reageren op kunst als het niet te vreemd is.

Moderne kunst kopen

Kunst is noodzakelijk voor onze huidige samenleving. Sommige mensen denken dat kunst alleen voor kinderen is en dat volwassenen er niets mee moeten. Welnu, dit is niet waar – zoals de Kerk heeft geleerd. Kunst is een noodzaak die schoonheid en betekenis geeft aan het dagelijks leven en het helpt ons onszelf beter te begrijpen op een menselijke manier. In veel gevallen is de internettechnologie goed genoeg om persoonlijke foto’s en beeldhouwwerken te laten zien, maar mensen vinden het nog steeds leuk om die te bekijken en aan te raken. Hetzelfde geldt voor andere soorten kunst – vooral als ze de maker kunnen herkennen! Kunst is zowel uitzonderlijk sterk als kwetsbaar. Hier volgen enkele voorbeelden: Als je met iemand praat, verbind je je met elkaar door naar zijn verhaal te luisteren. Je moet elkaar begrijpen om echt met elkaar om te kunnen gaan en te communiceren. Maar kunst is gemaakt om communicatieve kunst te zijn en het heeft geen specifieke vorm die direct met die reden te maken heeft.

Kunst moet niet saai zijn. Een mooi kunstwerk is een krachtige manier om zich uit te drukken, en de mensen die kunst gebruiken gaan daarin tot het uiterste – maken het spannend! Berlijn zou in de kunstwereld als zwaar worden beschouwd, ware het niet om zijn “carnavals”-kunst. Men vergeet niet hoe fijn het is om ‘s morgens vroeg op te staan en de ramen te openen met de zon die erdoor schijnt. Of hoe beter het is als de lucht helder als blauw is. Weet je nog hoe de schilderijen of tekeningen aan de muren van de kerk tot leven komen als je door het glas-in-lood kijkt? Hieruit blijkt duidelijk dat kunst een goede manier is om met de wereld te communiceren. Hoeveel antropomorfe dieren zijn er niet? Hoeveel dieren worden anders getransformeerd? Dit is een zeer praktische vraag. Een TV-show over dieren ging uit van de stelling dat de natuur creatief moet zijn (ook, dat een TV-show gemaakt is om mensen te informeren wat er in de natuur gebeurt). In veel artistieke situaties is het belangrijk om een beeld te creëren dat eenvoudig iets uitdrukt dat op vele andere manieren zou kunnen worden uitgedrukt. Hoe vaak vertelt de natuur ons iets dat we niet kunnen begrijpen? Hoe vaak heeft de natuur ons bepaalde informatie onthouden? Je zou kunnen zeggen dat kunst in de wereld een buitengewoon gezonde vorm van kunst is, waarbij kunst gebruikt wordt voor contact en communicatie. En mensen gebruiken kunst vaak om hun emoties te uiten en betekenisvolle relaties aan te gaan. Er zijn zoveel mooie liedjes die je kunt zingen of waar je naar kunt luisteren. Er zijn kunstenaars die zowel beeldhouwwerken (soliloquies, poëzie, drama, enz.) als schilderijen maken. Nu we het toch over politieke kunst hebben, zoals beeldhouwkunst en schilderkunst, is het ook belangrijk te onthouden: kunst is een middel omwille van de kunst en niet alleen omwille van de kunst. Censuur is ook een onderdeel van kunst. Je levensonderhoud hangt af van het al dan niet gebruiken van je werk. Hoe zou u zich voelen als de kunst plotseling werd weggevaagd? Kunst is nog niet dood, ze is nog in leven en in ontwikkeling. Waar en hoe zijn kunstgalerijen tegenwoordig in de wereld gevestigd? Er zijn kunstgalerijen die zich in elke stad bevinden; en er zijn kunstgalerijen die zich op een bepaalde plaats bevinden. Dus dat is in feite hoe men gaat van het vinden van een kunstgalerie in het begin tot wat uiteindelijk wordt genoemd een kunstgalerie op het einde. Er zijn over het algemeen beoordeeld als vier categorieën als het gaat om kunstgaleries. De eerste wordt een decoratieve galerie genoemd. De volgende twee categorieën worden beschouwd als particuliere kunstgalerijen. De derde categorie die verantwoordelijk is voor het grootste deel van de kunstgalerijen in de wereld wordt een galerie mijn intact genoemd. Ook al heeft deze geen enkele verborgen politieke betekenis, deze liep altijd in het openbaar.

De gemeenschap die geld inzamelt en de kunstgalerie inhuurt om het tentoon te stellen bereikt een breed stedelijk gemiddelde. Het is heel gewoon dat de Nederlanders en de Belgen die sinds de achttien jaren van de Reformatie in het land wonen, meer geld steken in de kunstgalerijen die ze hebben, aldus Bienen. Vergeet de politiek – als een kunstenaar populair genoeg is, moet de kunstgalerie hem tonen. In Nederland richten we ons veel op de kunstenaars om de grootste kunstgalerie in Rotterdam te hebben; en de meeste mensen zijn tevreden met de galeries decorous in Rotterdam en lokale galeries my intact in Antwerpen (beide gecontroleerd). Er zijn overal in Rotterdam nieuwe musea geopend die de mogelijkheden laten zien van het denken over kunstgaleries die open zijn voor het grote publiek. Zij en de kunstenaarsprojecten die gaande zijn tonen ook het belang aan van een brede mainstream die niet gebonden is aan een specifieke groep: economische, sociale, religieuze, historische, wetenschappelijke, modern of artistieke belangen. De kunstvereniging die ik in Untersuch heb ontdekt, is een voorbeeld om deze vrijheid te tonen.

Lees meer:
Kunst Rotterdam
Kunst galerie Rotterdam
Art Gallery Rotterdam
Art Rotterdam
Kleurrijk Kunst
Abstracte schilderijen
Kunst kopen
Kunst galerie
Art gallery

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *