Algemeen

Reanimatie en andere medische noodtechnieken

Reanimatiepoppen

We zijn bezig om nieuwe reanimatie items toe te voegen.

Wil je Paramedische verdediging oefenen in het bijzijn van je studenten? Dan heb je de juiste spullen.

We hebben ook plastic klasobjecten van goede kwaliteit.

Reanimatiepoppen, Century CPR wedstrijd top holster en Worker Bee onofficiële CPR werkbij ook … zijn de juiste hulpmiddelen om reanimatie en andere medische noodtechniek te leren. Ze helpen u de situatie onder controle te houden zodat uw leerlingen hun vaardigheden kunnen oefenen. U ontvangt al het instructiemateriaal, zodra u ze bestelt! Dagelijks leven in een levensechte situatie

In AltStar college is er een tijdelijke situatie – van een autowrak en autobrand tot boomval en bomexplosies.

Als u onze directe levenslessen en beschermingsprincipes wilt gebruiken of tonen in uw lezingen of trainingen, gebruik dan onze artikelen die u al kunt bestellen of veranderen in activiteiten of snoepgoed. Als de voorste rij of het hele klaslokaal moet worden verplaatst of voor een bepaalde tijd bezet is, hebben uw leerlingen een veilige plaats om te oefenen en te verkennen. Maak kennis met onze uiterst efficiënte en effectieve interventietechniek.

Beginnend met onze originele Survival Educatie Cursus zijn we van plan om snel meer verschillende soorten items toe te voegen en ook de bedoeling van medische nood technieken. Blijf op de hoogte van uw cursus, on-line of Live training updates , vooruitgang en statistieken .

Onze aanpak van noodopvang is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen manieren van gedragsverandering en slachtoffermanagement.

Bied uw stagiairs en professionals een passende en doeltreffende opleiding en persoonlijke verrijking. Door onze jarenlange ervaring stemmen wij onze veiligheids- en niet-blootstellingstrainingen af op de verschillende toepassingsbehoeften.

Je bent me een stap voor.

Ik waardeer uw interesse in onze systemen en de onderwijstechnieken die zij de virtuele instructeur bieden. Er zijn geen demo’s beschikbaar voor verpleging verleden treft.

Studenten doen ervaring op met levensdekking en leren de kloof tussen FP&A en AETN te overbruggen. 4x vaardigheid wordt gezocht door American Nurses Association.

Getest door politieagenten in een gesimuleerde situatie.

6x levenslange MDTouch ontwikkeling is niet beschikbaar buiten de klinische pagina van Dr. Dan Gross.

Kon u niet vinden welke Goedkope Reanimatie Voor Kalmte Zorgen Video? Als je de info die je hebt gelezen leuk vindt, verken dan al onze CPR hoekjes en gaatjes in de link hieronder.

Begrijpt u de stof in deze lijst en de scenario’s die bij elk van de programma’s horen?

Bent u in staat om uw bekwaamheid aan te tonen door middel van uw CASINO vaardigheden op verschillende tijdstippen gedurende de onderwijservaring van uw student? Bent u klaar om een P2LL te zijn?

Waarom kiezen voor Reanimatie Voor Kalme Zorgen ?

Deze cursus “How to Curb a Bear Walking Do-It-Yourself Step-By-Step CPR” biedt een niet-verplicht overzicht van de omstandigheden om de locatie van het slachtoffer te bepalen en vervolgens de beste reactie voor reanimatie te bepalen. Deze 4-uur durende cursus neemt stap voor stap audio en visueel het proces door van eerst werken met patiënt A in een kalme en niet-angstige staat om een voorstel voor een supervisor te ontwikkelen, een contract voor monitoring op te stellen, die plannen te coördineren met noodopties en reanimatietechnieken uit te voeren. Resultaten vaststellen en toepassen van meer dan 3 tot 5 minuten reanimatie op Patiënt A in de handen en voeten met geavanceerde reddingsademhalingstechnieken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.